logo

Mirela Diaconu, designerul care te poate duce la Milano Fashion Week

Sunt unii designeri romani extrem de mediatizati, despre care auzi la TV sau despre care citesti in online. Mai sunt acei designeri, pe care ii descoperi singur dand peste ceva ce au facut si iti place atat de mult, incat vrei sa vezi toate creatiile.

Si mai sunt designeri care reusesc sa le imbine pe ambele. Asa mi s-a intamplat cu Mirela Diaconu, despre care stiam ca a participat la Avanpremiere, ca vinde pe mai multe shopuri, dar la care am ajuns in ultima vreme extrem de des. A fost o fusta care mi-a furat ochii atunci cand am vazut-o intr-un giveaway la IndieChase si a fost sedinta foto pe care a facut-o pentru colectia cea mai recenta.

Asadar, hai sa aflam impreuna mai multe despre ea si creatiile ei.

Mirela Diaconu a absolvit in Milano cursul de design vestimentar laNuova Accademia di Belle Arti. Dupa numeroase colaborari cu designeri de acolo Mirela si-a deschis in 2007 primul studio in Bucuresti.

“Nu credeam ca ascensiunea brandului meu avea sa fie atat de rapida. Eram pregatita sa am mai multa rabdare si mai putine asteptari. A fost invers, iar asta m-a facut foarte fericita. Cel mai frumos sentiment este sa realizezi ca munca ta este “purtata” in cele mai importante momente ale vietii. Cand ne dorim cel mai mult sa purtam o piesa de colectie a unui designer? Cand celebram o zi speciala  sau cand ne bucuram alaturi de familie si prieteni.”

Creatiile ei au aparut in reviste precum ELLE, Beau Monde, Cosmopolitan, Glamour, Viva. A participat la targuri de profil din Paris sau Milano.

Imagini colectii Second Skin si Perseides:

second skin

perseides

Scènego, colectia toaman iarna 13/14 aduce în scenă croieli masculine, minimaliste cu inserţii de blană ecologică şi lapin, jocuri de drapaje, mătase imprimată, piele combinată cu dantelă, catifea, lână şi stofă. Culorile vedetă sunt negrul, fuchsia, burgundy dar şi nuanţe de violet.

D

Creatiile ei pot fi cumparate de pe shopul propriu, de pe Molecule-f, Moja sau Welovecouture.

pic_15460_mare

In aceasta iarna ne-a atras pe langa noua ei colectie Scenego si sedinta foto, o colaborare cu Angelli.

“Mi-am dorit sa fac parte din aceasta campanie initiata de Angelli, deoarece mi se pare important sa construiesti proiecte prin care oricine sa descopere frumusetea unor sarbatori celebrate cu stil, cu bucurie in fiecare detaliu. Nu exista un singur premiu, si nu seamana niciunul cu celalalt. “ a spus Mirela Diaconu.

Fie ca preferi un pahar de spumant, lichior sau vermut, mecanismul de participare este la fel de simplu. Cumpara orice sticla de Angelli si trimite numarul bonului fiscal prin SMS* la 1718 sau pe www.aventuracontinua.ro.  La inscriere primesti un premiu garantat si personalizat dar si alte premii.

Marele premiu este excursia in Milano cu ocazia Fashion Week! Mirela Diaconu te va insoti in capitala modei in rol de designer personal, iar Angelli iti ofera 1000 de euro, bani de buzunar. Vizita la atelierul unui designer Italian, plimbari prin Milano, un spectacol extraordinar La Scala, prezentari de moda de neuitat sunt doar cateva din destinatiile rezervate excursiei.

Hai sa inchinam un pahar de Angelli si sa visam impreuna la Milano!

Data limita este de 20 ianuarie.Leave a Reply