logo

Fashion de GALĂ

Săptămâna aceasta a fost arhiplină de evenimente cinematografice. De la premiere de film mult-așteptate, până la decernarea unor premii mult-comentate. Și dacă tot e duminică, vă propun să ne continuăm periplul în lumea covoarelor roșii și să ne delectăm cu câteva ținute admirabile, prezentate la cele mai recente ediții ale SAG Award & Critic’s Choice Award.

matthew matthew moss malin kerry

Acordate de Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA), premiile SAG, cunoscute și sub numele de Screen Actors Guild Award reprezintă o nouă ocazie pentru celebritățile marelui și micului ecran de a afișa look-uri elaborate, rochii fastuoase și diamantele sau safirele de împrumut. Fără să dețină o lungă istorie, evenimentul are loc anual în SUA, începând cu februarie 1995.

Motivul pentru care țin musai să vă informez despre acest festival (ușor anonim pentru nepasionați) nu ține nici de lista câștigătorilor, nici de filme, nici de nominalizări. Ci strict de ținute. A da, și pentru că treaba e proaspătă, evenimentul desfășurându-se chiar sâmbăta asta (18.01.2014)!

Cine ce poartă? Să ne înțelegem, nu sunt nici Oscaruri, nici Globuri, fastul și opulența nu sunt exagerate, dar, găsim ținute elegante, super safe, designeri de renume, alții de care n-am auzit veci deși poate ar fi trebuit, etc. Poate nu la fel de multe staruri precum ne-am fi așteptat…

 

Fetele ca fetele, au purtat rochii lungi, mai mult sau mai puțin îndrăznețe. Spre fericirea mea, negrul nu a fost opțiunea multor actrițe, astfel încât, cel puțin din punct de vedere cromatic ne putem delecta cu multe culori. Tari!

 

TOP 3-ul meu:

Jennifer Lawrence în Christian Dior Couture

Sandra Bullock în Lanvin

Julie Bowen în Carolina Herrera

jennifer lawrence julie bowen bullock

Mențiuni:

Malin Akerman în Naeem Khan, Claire Danes In Vionnet, Amy Adams în Antonio Berardi, Julia Roberts în Valentino, Elisabeth Moss în Michael Kors, Cate Blanchett în Givenchy, Sofía Vergara în Donna Karan Atelier, Kerry Washington în Prada.

julia cate claire amy adams

 

Băieții

Păăăi…Jared Leto, Matthew McConaughey (la braț cu frumoasa Camila Alves), Benedict Cumberbatch, Aaron Paul… nuff said. Classy & stylish!

paul jared leto benedict

 

Mergem mai departe cu recapitularea și poposim undeva pe la început-mijloc de săptămână, la premiile Critics’ Choice (anterior denumite Broadcast Film Critics Association Award). A 19-a ediție Critics’ Choice Movie Awards s-a desfășurat pe 16 ianuarie, în Santa Monica, la mare căldură, motiv pentru care transparențele, dantela și materialele lejere au dominat covorul roșu.

 

TOP 3-ul meu:

Cate Blanchett în Lanvin

Lupita Nyong’o în Calvin Klein

Margot Robbie în Elie Saab

cate b margot lupita

 

Mențiuni:

 

Adele Exarchopoulos în Louis Vuitton, Kristen Bell în Pamella Roland, Leslie Bibb în House of Ronald, Sandra Bullock în Lanvin și desigur, băieții: Matthew McConaughey și Pharrell Williams în Lanvin, Bradley Cooper în Bottega Veneta, Leonardo DiCaprio în Dolce & Gabbana.

pharrell sandra matthew leo kristen bell critics-choice-awards-2014-red-carpet_7 critics-choice-awards-2014-red-carpet_2 cooper

 

Închei săptămâna cu o trecere foarte scurtă în revistă a Sundance Film Festival, unde temperaturile nu sunt deloc prietenoase cu vedetele noastre preferate, nu de alta dar celebrul festival de film independent are loc în Utah, unde, de pare că gecile groase, căciulile îmblănite și look-ul casual, complet nepretențios este la mare căutare. Să nu uităm totuși că e vorba de un festival, nu de o gală simandicoasă!

austin hendricks paul rose stewart stewart2 tara holt

Până la Oscaruri mai avem de așteptat, noroc cu ce se mai întâmplă peste ocean și noroc cu premiile BAFTA care se apropie încet încet! Să lecturați cu spor!

 

Mai multă inspirație aici: http://movies.yahoo.com/photos și aici: http://www.redcarpet-fashionawards.com

 

Alexa AlexandraLeave a Reply