logo

FLASH SHOP#2 si barfa si invidia

Ce? De ce? Când? Cum? Cui?

În toamna lui 2012 anunțam primul FLASH SHOP, un eveniment poate nu atât de special, nu atât de diferit, nu atât de unic. De târguri la vremea respectivă auzise cam toată suflarea feminină a orașului. Iar acum, în 2014, e de prisos să vă mai facem un grafic cu ce ar însemna un târg, un garage sale sau orice alt event din sfera asta.

Pentru că, vorba aceea, ne este plin “podu’ de târguri”, noi l-am numit FLASH SHOP și așa i-a rămas numele.  Dacă un târg sună greoi și ai impresia că durează o veșnicie să îl străbați, în epoca super-vitezei, lucrurile nu se pot întâmpla altfel decât repede.

 

AFIS MIC BUN

 

Știm că aveți un program încărcat, la fel e și al nostru. Știm însă că în week-end e momentul acela eliberator în care vă vine să luați la rând toate numerele de pe speed dial și să convocați posesorii/posesoarele la o cafea. Dar, ceea ce știm și știm că știți și voi este că în luna februarie încă se cumpără chilipiruri. Așa că ne bazăm pe cheful vostru de a ieși sâmbătă la o cafea cu prietenele (apropo, știți cât de tare e STUDIO 26 de pe Piezișă? Musai să vă serviți cafeaua la mansardă!). Știm că sezonul reducerilor e spre sfârșit și că aveți harta mall-urilor imprimată pe tălpile cizmelor, dar nu-i așa că fix geanta aia neagră la care ați visat, colierul acela superb care ar merge de minune cu o cămașă roz nu le-ați găsit?

Ei bine, speră că la FLASH SHOP veți dibui mici comori, că veți rezolva problema stresantă a cadoului ideal pentru cea mai bună prietenă și că veți petrece o oră într-o atmosferă degajată, ultra-hiper-extra feminină, îmbibată într-un puternic iz fashion. Așa cum ne place nouă!

SO, LONG STORY SHORT:

 A) PENTRU TOATĂ SUFLAREA FEMININĂ:

Dragele noastre, vă invităm cordial sâmbătă, 8 februarie începând cu ora 11.00 în inima celui mai cool campus studențesc clujean – Hașdeu – mai precis la mansarda STUDIO 26, un loc cât de poate de cool și prietenos.

Vă așteptăm în gașcă sau singure (nu de alta, dar precis vă veți ciocni de vreo colegă, prietenă, cunoștință), să admirați și mai ales să cumpărați chestii faine, de la hăinuțe până la genți, curele, cizme & botine, bijuterii hand-made. Pe scurt, cam tot ce reprezintă dulapul unei fete. În cazul nostru, a numeroase fashioniste:)

B) PENTRU CELE DARNICE:

Adică pentru fetele care doresc să participe la eveniment în calitate de expozante. Este foarte simplu: căutăm fete cochete, cu mult bun gust, care doresc să fericească alte domnișoare, astfel încât printr-un simplu proces de vânzare-cumpărare toată lumea va fi fericită.

 

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

 

Trimiteți un e-mail pe flash@flashme.ro sau pe www.facebook.com/Flashme.ro cum că vă interesează statutul de EXPOZANT.

Vom avea un scurt dialog prietenos, să știm și noi cam ce vreți să propuneți spre vânzare (hăinuțe pe trend – adică rochiile lui bunica din secolul trecut nu prea își au locul la FLASH SHOP – , accesorii hip, bijuterii și alte lucruri drăguțe hand-made sau nu).

Toate articolele și obiectele propuse spre vânzare trebuie să fie curate, îngrijite (rupt, pătat, uzat nu fac parte dintr-un vocabular fashion!). Știți voi…să vă atragă. Șă vreți să le cumpărați.

 

PS: Iată câteva fotografii de la prima ediție FLASH SHOP.!

http://www.indiechase.com/2012/11/flash-shop_18.html

https://gpersona.wordpress.com/2012/11/19/flash-shop/

http://www.flashme.ro/2012/11/09/flash-shop-in-cluj/http://www.flashme.ro/2012/11/09/flash-shop-in-cluj/

 

2

3

Weekendul nu se termina sambata. Duminica vom avea program si mai ca intre fete,  despre barfa si invidie

80% dintre oameni sunt răniți de cuvinte

70% din conținutul conversațiilor umane este format din bârfă

60% consideră bârfa ca fiind cea mai importantă problemă care trebuie rezolvată în interacțiunile sociale

– Cunoști psihologia din spatele bârfei

– Înveți motivele pentru care se ajunge la bârfă

– Te cunoști mai bine

– Afli ce mesaj transmiți atunci când bârfești

– Înveți tehnici de auto-analiză în timpul bârfei

– Înveți tehnici de reacție în fața bârfei

– Înveți să neutralizezi bârfa

Înscrieri aici: http://goo.gl/Qp6Y30

Locația: PsyLife Clinic, Eremia Grigorescu, Nr. 126, Sc. II, Ap. 14

Data: 9 februarie, între orele 10:00 și 17:00

Contribuția: 100 lei
80 lei până la 5 februarie
Despre traineri:

Anca Șerban – consultant in bune maniere (www.manierart.ro)

Raluca Anton – psiholog (www.psylife.ro)One Response to “FLASH SHOP#2 si barfa si invidia”

  1. […] 8 februarie, începând cu orele 11:00, va avea loc cea de-a doua ediţie Flash Shop organizată de […]

Leave a Reply