logo

Ce purtam la The Woman 2014

Cele mai noi colectii din cadrul Paris Fashion Weeknd constituie sursa perfecta de inspiratie pentru tinutele pe care le puteti imbraca la editia The Woman din acest an. Avand in vedere ca este o conferinta de business feminin ce se desfasoara in timpul zilei, nu este cazul sa apelam la tinute prea sumbre, iar atata vreme cat nu uitam ca este necesara o aparitie decenta, putem apela la o varietate de culori si materiale.

Folosind combinatia clasica de alb cu negru, este putin probabil sa se dea gres. In colectia de primavara 2014 Balenciaga, putem gasi fie aceasta combinatie, fie tinute all white sau all black.

balenciaga-rtw-ss2014-runway-07_081522482011-horz

balenciaga-rtw-ss2014-details-20_091531196261-horz

Daca mergem pe varianta pantalonilor, trebuie evitati blugii prespalati, cu taieturi, si sunt de preferat pantalonii drepti sau conici, cu dunga pe mijloc, putin mai pretentiosi decat cei casual, pe care i-am purta in fiecare zi. In ultimele lor colectii, prezentate la Paris FW, Maison Martin Margiela, Paco Rabanne si Martin Grant vin cu propuneri in materie de pantaloni si tinute care pot fi in ton cu The Woman.

martin grant26-horz

maison-martin-margiela-001-horz

In materie de rochii, important este sa fie decente si sa nu fie purtate cu bocanci cu tinte sau cizme peste genunchi. Nu trebuie sa dam nici in cealalta extrema, adica rochii mulate, cu paiete, din materiale mult prea sofisticate pentru acest eveniment.  Purtate cu un sacou peste, vor primi un aer business, combinatie pe care o regasim si in cea mai recenta colectie Isabel Marant, din cadrul PFW.

marant16

Stilul preppy este o alta optiune la care puteti apela pentru The Woman. Un stil reinventat in numeroase randuri de diferiti designeri. Anul acesta, Karl Lagerfeld a relansat acest stil, intr-un mod unic, in cadrul PFW care s-a incheiat chiar ieri.

kl02-horz

the woman 2014Leave a Reply