logo

Musette & Meli Melo SS 2014

Brandurile Musette şi Meli Melo şi-au lansat noile articole dedicate sezonului cald, articole ce se completează perfect, având în vedere că ambele sunt inspirate din estetica celor mai vechi timpuri, de pe diferite continente cum sunt Africa sau America.

Un spirit relaxat şi luxos domină colecţia Musette Spring-Summer 2014. Clasicul este revigorat şi reinventat, legendele reinterpretate, iar viitorul trimite în prezent un suflu fantastic de inspiraţie şi creativitate. Colecţia urmăreşte mai multe abordări: URBAN TRIBAL. Dinamica expansionistă a Romei Antice şi arta decorativă a masailor sunt punctele de plecare pentru cea mai importantă linie a colecţiei. Detaliile evocă estetica tribală: franjuri, elemente inspirate din măştile rituale şi impletituri din piele, fibre naturale sau mixte care reproduc ţesături etnice.

a

ARTSY. Printurile cu flori delicate sau cele cu motive geometrice sunt un design original al casei şi se regăsesc fie pe piele, fie pe canvas. În completare, alternanţa dungilor negre cu oranj fluorescent sau verde intens, ţintele, cristalele şi florile aplicate în asocieri inedite creează efecte grafice de impact vizual maxim.

h

d

ATHLETIC CHIC. Gama surprinde tendinţa de a aduce confortul şi lejeritatea ţinutelor sport în vestimentaţia urbană. Pantofii au un look androgin, însă delicateţea detaliilor, combinaţiile neaşteptate de texturi, inserţiile de piele exotică şi neopren şi colajele grafice obţinute prin suprapunerea de materiale şi culori diferite îi transformă în simboluri ale modei şi îi recomandă garderobei feminine.

n

g

POWER GIRL. Este o linie foarte sexy, concepută pe elemente de forţă şi care inspiră o feminitate sofisticată, seducatoare şi încrezătoare. Linia prezintă două abordări: una a formelor puternice, echilibrate de tonuri neutre de negru, nude, alb sau bleumarin, şi alta a formelor simple, unde se evidenţiază materialele sau accentele metalice.

j

i

CLASSIC IS FANTASTIC. Conţine piese atemporale, icon-uri reinventate şi reinterpretate în fiecare sezon cu noi texturi, materiale sau culori.

m

p

r

______________________________________

 Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea mai nouă colecţie – Inca – inspirată de femeia relaxată, visătoare, care adoră plimbările pe poteci de munte, printre vechi ruine, cât şi stilul tradiţional al Americii de Sud.

inca girl 3

inca meli melo

Nuanţele predominante ale colecţiei Inca sunt dintre cele mai vesele: albastru, orange, verde crud, fuchsia dar şi auriu. Detaliile din cadrul imprimeurilor, franjurii, dar şi aplicaţiile de pene şi ciucuri, sunt elemente definitorii ale celei mai noi colecţii. În ceea ce priveşte cerceii, piesele din noua colecţie sunt statement, fiind realizate pe baza unor combinaţii de materiale ce îmbină frumuseţea şi simplitatea texturilor cu cea a imprimeurilor vesele, colorate.

1543821_10152047722244611_1857404693_n

1062343_10152047722249611_430287952_n

Eşarfele supradmensionate sunt puse în valoare, deasemenea, de imprimeurile vesele şi nuanţele care vor aduce o pată de culoare fiecărei ţinute. Noua colecţie propune genţi încăpătoare, din materiale textile, imprimate, dar şi plicuri de seară sau de zi în care se îmbină design-ul nonconformist cu aplicaţiile în nuanţe trendy. Brăţările cât şi inelele Inca, sunt realizate din metal patinat, auriu, cu aplicaţii colorate, sau realizate din împletituri şi elemente inspirate din cultura tradiţională a Americii de Sud. Colierele sunt deasemenea bijuterii statement, pe care orice fashionistă trebuie să le asorteze ţinutelor în acest sezon.

GEANTA 10_ 119.99 LEI

inca girlLeave a Reply