logo

Tudor. Personal Tailor – SS14 – Outline

Poate ca moda e mai mult pentru femei. Dar eleganta si stilul sunt cu siguranta must have-uri pentru barbati. Eleganta este cea … tipic britanica, nediluata de trenduri, nu e reintepretata pana la dizolvare.

60 de ani de meserie isi spun cuvantul atunci cand vorbim despre croiala, lungimi, imbinarea perfecta a carourilor si alegerea materialelor. 60 de ani de meserie a implinit croitorul de la Tudor. Personal Tailor. Restul echipei e tanara, asa cum trebuie sa fie pentru a stii sa se impuna pe piata, si mai ales energica, pentru a stii cum sa prezinte noua colectie.

313.ro492
Locatia aleasa a fost mixul perfect intre industrial si elegant. Floriile si touchul personal al GU au dat acel aer de flawless. Modelele de la Olimp Models au demonstrat exista o diversitatea de barbati potrivita pentru tinute. Invitatul Nicolae Voiculet a creat cu naiul lui o atmosfera de serata.

313.ro312 313.ro179

Outline, colectia de primavara/vara a fost prezentata cu maiestrie.

tudor

Introul facut de dansatorul in costum ti-a dat senzatia ca orice e posibil, ca eleganta poate insemna si lejeritate, libertate de miscare. Un performance urmat de o prezentare dramatica, destul de atipica.

313.ro312

Nu s-au incalcat granitele elegantei clasice masculine, decat poate prin indrazneala unor culori vii, care pot doar sa o accentueze. 

Ce s-a prezentat? Totul a fost tailored-fit, sacouri la unul sau 2 randuri de nasturi, unele cu doua slituri la spate pentru a conferi mai multa libertate de miscare, pantaloni fara pense. N-au lipsit nici carourile mari, atat de controversate, si atat de bine potrivite la cusaturi.

313.ro348

tudor4
tudor2

Culori clasice, camel sau bleumarin, dar si nuante indraznete de mov, sau all yellow.

313.ro380 313.ro422

tudor3

La final ramane intrebarea: Cate costume,  camasi si sacouri trebuie sa posede un barbat?

Cu siguranta cat mai multe, cu siguranta majoritatea din aceasta colectie Outline. Dar ce e mai important e sa se investeasca in piese de baza, care rezista prin eleganta examenului trendurilor, dupa care imaginatia si poate spatiu din dulap e limita.

313.ro567Leave a Reply