logo

Sexy și rea, doar pentru mine sunt așa!

A fost o vreme în care mă străduiam. Îmi dădeam interesul, iar asta se traducea în ore nesfârșite petrecute în căutarea sutienului perfect: nici prea bitchy, nici prea classy, dar suficient de provocator încât să îl strângă pantalonii pe fericitul care l-ar fi văzut. În acel punct, obsesia mea pentru lenjerie intimă a alunecat pe o pantă primejdioasă, nu atât pentru timpul meu liber, cât pentru contul bancar, și așa sărăcit de pantofi stiletto. Sutiene din dantelă fină, chiloței microscopici, jartiere sexoase, mătase roșie japoneză, cumpărate cu nemiluita. N-am făcut niciodată inventarul, m-aș fi speriat de numărul covârșitor al obiectelor imposibil de purtat la birou.

lenjerie

A fost o vreme în care mi se părea că o astfel de investiție poate cumpăra atenție și mai ales afecțiune în dormitor. Nimic mai fals.

Scenariul meu: 3 ore petrecute la Cora, o listă interminabilă de ingrediente pentru somon la cuptor, budincă de orez cu sos de vanilie, o sticlă de Côtes du Rhône. 2 ore de bucătăreală nesuferită, o juma’ de oră aranjat masa. Încă 2 ore pentru o baie prelungită, ședință obositoare de epilat&machiat&coafat, ales lenjeria perfectă, apoi rochia aceea care subțiază. Plus tocuri de fix 15, ca să fiu înaltă. Cină, glume, jazz. Apoi, defilat prin toată casa în noile achiziții, admirate și complimentate. And so on.

Scenariul lui: 9 ore la birou, 1 oră în trafic. Venit acasă, mâncat rapid, un pic de TV, duș de fix 5 minute. „Of, ce Dumnezeul de sutien e ăsta? Cum naiba se deschide? Da’ nu-l dai jos?”. Somn.

A fost o vreme în care purtam chestii teribil de incomode pe sub haine scorțoase fiindcă abia așteptam să ajung acasă, să fiu admirată și complimentată. Nu s-a întâmplat asta aproape niciodată. Iar acele două, trei ocazii nu merită efortul.

lenjerie2

Astăzi, vânez în continuare board-urile de lenjerie pe Pinterest. Mă uit ocazional pe Victoria’s Secret și bălesc la outfituri de alcov. Mi le și cumpăr, din când în când. Există însă o diferență față de trecut: acu’ mi le cumpăr mie, pentru mine și pentru plăcerea mea vizuală. M-am lămurit că sunt inutile în fața domnilor, însă neprețuite pentru ego-ul propriu. Nimic nu se compară cu starea pe care o ai știind că porți pe sub o cămașă nicicum cel mai sexy sutien posibil!

Așadar, vă fac un scurt inventar al pieselor de lenjerie pe care musai trebuie să le stăpâniți. Și purtați.

1. Push-Up Bra

Ok, poate că ai norocul de a fi sosia Nicoletei Luciu. În acest caz, ai voie să nu deții așa ceva, dar noi, restul femeilor, nu ne-am putea imagina viața (în special cea de noapte) fără acest accesoriu minune.

pushup bra

2. Corsetul

Nu e tocmai practic de purtat, nici ușor de îmbrăcat/dezbrăcat, dar hei! este că te simți ca o divă de fiecare dată când îl porți?

* Uită de modele ieftine luate din Piața Mărăști și scoate banul pentru un model elegant & sexy, din

 corset

3. Bikini

Tanga, slip cu talie joasă, call it cum vrei, dar posedă-l de urgență. Mai ales dacă ai planuri nocturne. Momentul Bridget Jones e funny doar în filme, nu vrei să riști ca Domnul să o ia la fugă!

 bikini

4. Boxeri din dantelă

Preferații mei. Deloc incomozi, arată senzațional, se simt extraordinar, fac pereche cu Push-Up Bra dar și cu un sutien delicat, sunt clar un must!

 boxeri

5. Bumbac

Te gândești că e banal, demodat, bătrânicios. N-ai fost pe la H&M recent. Modele colorate, dungate, cu buline, cum vrei tu. Friendly cu epiderma, lenjeria de bumbac este confortabilă și sexy. Și nu dă mâncărimi, usturimi și alte bătăi de cap.

 cotton

Sigur, lista e basic, rămâne deschisă tuturor tâmpeniilor care există pe piață. De la portjartiere și jartiere la mini jupe, dressuri provocatoare, body-uri animal print sau babydolls, fantezia voastră la nivel de mix and match nu ar trebui să întâmpine impedimente. Până una alta, vouă trebuie să vă placă ceea ce vedeți în oglindă!

Alexa AlexandraLeave a Reply