logo

TIFF- fashion propuneri tinute

Proiecții indoor.

E clar, timp de minim o oră jumate, maxim 3, ne vom holba la câte un ecran, cufundați într-o beznă absolută, înconjurați de rozătoare umane care îngurgitează cantități suprarealiste de popcorn, chipsuri, pufuleți, bomboane și Cola. Asta nu înseamnă că nu vă pasă de aspectul vostru. Păstrați-vă treningul Adidas pentru sala de forță sau joggingul matinal. La fel, lăsați la locul ei rochia paietată de botez. Nu-i cazul. Spălați-vă, curățați-vă, călcați-vă însă următoarele:

  1. Jeanși.

De orice culoare, model, croi. Sunt cool, sunt relaxați, sunt versatili. Așa cum mergeți la job cu ei (fericitele care nu lucrează în corporații cu dress-code-uri feminine vârâte cu forța pe gâtlej), așa puteți ieși în oraș, plimba, mânca, merge la film.

2.Paltoane / blazere / cardiganuri.

O fi mai, dar serile sunt încă reci, iar dacă asortați filmului și un pahar de vin în Piața Muzeului, bine ar fi să nu dârdâiți ca un pui de Gostat până în miez de noapte. Colorate, nude, negre, preferabil largi, acestea vă scot din anonimat dacă sunt accesorizate cum trebuie, dacă au o țușă de spectaculos.

3. Pantofi comozi.

Pot fi balerini, Converși, Air Max-uri (astea sunt tare hip în ultima vreme!), bocanci, sandale, ideea e să fie casual puțin spre sport și cât se poate de confortabile. Îmi imaginez că nu aveți timp după fiecare proiecție să dați fuga acasă să schimbați ținuta. Gândiți-o deci în termeni practici: să reziste minim 12 ore!


Bijuterii masive, poșete minimaliste, curele, ochelari, brățări, șosete colorate, machiaj atipic, coafură insolită, you name it. Și faceți testul: pot merge și la job/facultate/o întâlnire normală cu prietenii așa? Da, all good. Nu? Păi: ori e prea mult ori e prea puțin. Ajustați.
4. Detalii.

Săptămâna viitoare continuăm cu proiecții outdoor, respectiv cu petrecerile TIFF, atâââât de îndrăgite de toată lumea.

va urma

Alexa AlexandraLeave a Reply