logo

Best of Electric Castle outfits – concluziile a 4 zile

Fiind niște fashioniste veritabile, ne-am pregătit ca la carte înainte de Electric Castle. Am studiat zeci de site-uri, am răsfoit digital ultimele numere din Vogue, ELLE, Haarper’s Bazar, am colindat cu o răbdare de fier magazinele din mall-uri, am petrecut ore în șir scoțând, purtând, aruncând haine, mărgele, curele și pălării din dulap, în căutarea ținutelor perfecte pentru festival. Până și la ploaie ne-am gândit în termeni practici, în condițiile în care umbrelele au fost interzise, iar pantalonii de pescar, pelerinele de ploaie negre și urâte în combinație cu cizme de cauciuc banale ieșeau din discuție. De un singur lucru nu am ținut cont: gradele Celsius, care ne-au jucat cele mai neașteptate feste!

Puteti vedea galeria completa a anului 2014 si 2013 aici.

details collage electric castle

Electric castle tinute galeriepoze fashion cluj collage

Cu toate astea, clujencele, respectiv gagicile de prin țară sau străinătate, ne-au demonstrat că știu că facă diferența dintre un festival de muzică și un cocktail party simandicos. Spre marea noastră încântare, nu am văzut domnișoare pierdute în spațiu, încălțare cu sandale toc-15-cm, nici castelane despuiate nu au intrat în câmpul nostru vizual. Dacă e să facem un rezumat al ținutelor, confortabil, practic, colorat ar fi primele trei cuvinte care ne săgetează creierașul.

Puteti vedea galeria completa a anului 2014 si 2013 aici.
headpieces Collage Electric castle tinute legs collage electric castle tinute shoe collage Electric Castle

Trendul boho încă nu și-a dat obștescul sfârșit, deși locul 1 în topul clasamentului de stiluri l-a cam pierdut. CowGirl n-a fost chiar atât de popular pe cât e în Marea Britanie, totuși, reprezentantele sexului frumos manifestă o pasiune pentru franjuri și cămăși în carouri.

Electric castle tinute galeriepoze fashion cluj 2014-38

Floronițele au fost reginele incontestabile ale festivalului, întreaga suflare feminină (mai puțin punkerițele fidele țintelor) s-a înghesuit să-și împodobească cosițele cu floricele plasticate.

S-au purtat jeanși de toate formele, culorile, dimensiunile posibile, mai puțin Dasy Dukes, căci vremea nu a prea ținut cu noi. Admirăm curajoasele care s-au pornit de acasă purtând pantaloni scurți fără ciorapi, și au rezistat eroic celor 12-13 grade de la 4 dimineața.

Electric castle tinute galeriepoze fashion cluj colaj

Prea puține topuri mulate, fuste strâmte și altele din sfera aceasta, semn că începem să punem mai mare preț pe lejeritate, comoditate, și mai puțin pe o feminitate vulgară. Bravo gagici!

Cămășile supradimensionate s-au numărat printre preferatele noastre, la fel și tricourile albe, simple, asortate în mod ingenios unor colanți turbați, peruci violete, accesorii statement. Din nou, less it totally is more!

Electric castle tinute galeriepoze fashion cluj colaj Electric castle tinute galeriepoze fashion cluj colaj 2

Geci de piele, sacouri cu paiete sau în nuanțe neon, Biker Boots, Wellington Boots, veste, poncho-uri, parka, Converși, ciorapi rupți, animal print cât încape și obligatoriu, ochelari de soare. There you have it, cocktailul vestimentar cel mai potrivit pentru un fest de talia Electric Castle!

 

Puteti vedea galeria completa a anului 2014 si 2013 aici.

Alexa, Gloria si Andrei3 Responses to “Best of Electric Castle outfits – concluziile a 4 zile”

  1. Abrudan says:

    E tare frustrant sa vrei sa dispara bannerul asta cu like share tweet si g plus si sa nu poti fara sa dai unu din like share tweet g +… mancarea cu forta nu s-a putut niciodata

  2. Ioana Elena Piscoi says:

    "Fiind niste fashioniste veritabile, am decis sa preluam ampulea un trend dupa 1k ani de la aparitie (adica fakeflowercoronitele) si sa le puratm oricum, ca niste moime fara imaginatie ce suntem."

Leave a Reply