logo

#bloggers4galauad @Vestige

Cea mai arzatoare intrebare inainte de orice eveniment este mereu: Cu ce ma imbrac?!

Ei bine, acest stres se poate transforma intr-o adevarata placere cand stii ca e cel mai oportun moment sa porti creatiile unor designeri dragi, pe care ii cunosti si mai ales, cand stii ca poti alege dintr-un magazin care se concentreaza doar pe promovarea acestora.

Pentru Gala UAD am avut placerea de a ne alege tinute de la Vestigecreate de tineri designeri, absolventi ai Universitatii de Arte si Design.

Ne asteptau acolo pentru indrumare si styling: Alexandra Avram, Alexandra Tamas si Diana Flore. Iar noi am inceput sa ne cautam favoritele pentru a le putea proba. Ideea principala era sa ne gasim fiecare ceva pe stilul nostru, care sa se preteze unei gale si sa fie cat se poate de deosebit prin combinatiile facute sau prin accesorizare.

pregatiri Gala UAD -tinute bloggeri Vestige pregatiri Gala UAD -tinute bloggeri Vestige-2 pregatiri Gala UAD -tinute bloggeri Vestige-3 pregatiri Gala UAD -tinute bloggeri Vestige-4 pregatiri Gala UAD -tinute bloggeri Vestige-5 pregatiri Gala UAD -tinute bloggeri Vestige-6 pregatiri Gala UAD -tinute bloggeri Vestige-7 pregatiri Gala UAD -tinute bloggeri Vestige-8 pregatiri Gala UAD -tinute bloggeri Vestige-9

Fiind 9 fete cu stiluri total diferite stiam ca va iesi o adevarata surpriza.

Gala-UAD-2014-Red-Carpet-Kittenhood

Cele mai rapide au fost Daria si Ale Rati, ambele optand pentru rochii facute de una dintre favoritele anului trecut de la Gala, Alina Morar.

Daria a purtat o rochie din voal peliculizat, iar Ale o rochie din voal, de tip poncho.

Oana a asortat un top din voal, Alina Morar, cu o fusta pantalon creata de Alexandra Avram.

Eu am purtat rochia care mi-a furat ochii de prima data cand am vazut-o, la prezentarea de inaugurare a Vestige. Stiam ca este rochia pe care vreau sa o port candva, iar Gala UAD a fost momentul cel mai oportun.

Este creata de Alexandra Tamas, care a imbracat-o si pe Ioana cu o alta rochie lunga si sexy.

fashionspot

Si Iulia poarta o piesa tot semnata de Alexandra Tamas – din colectia ei de la terminarea masterului pe care o puteti gasi in galeria de aici. o vesta lungaimg_2786

 

Cea mai indrazneata combinatie care o caracterizeaza pe deplin a facut-o draga noastra Alexa, purtand  un top argintiu, designer Alina Morar si o fusta neon coloured, designer Gal Ana-Maria.

10448778_536638629792983_4900058317743427824_n

Sandra a purtat o jacheta din colectia lui Diana Flore

sandra bendre gala uad 2014

Madalina a imbracat o rochie creata de ALina Botea.

madalina merca

Multumim Vestige si Luci pentru idee si fetelor pentru ajutor!

 

 Leave a Reply