logo

Vestige Première Année

Un atelier complet de frumuseţe, un concept inovator realizat de Simina Cheteleş şi Raul Tişa pe care îl cunoștem cel mai bine datorită colaborărilor pe care le-au avut în acest an plin pe care tocmai îl încheie sub formă de sărbătoare.

Este un proiect care a dezvoltat pentru prima dată colaborarea dintre domeniul beauty şi fashion prin proiectul Vestige Prêt-à-porter, un concept store care prezintă creaţii vestimentare unicat sau în serii limitate, sub semnătura unor branduri şi designeri cunoscuţi şi recunoscuţi.

 

Parteneriate şi colaborări 1 an Vestige

Primul an de activitate pentru Vestige a ȋnsemnat colaborări cu parteneri valoroşi care i-au ajutat să construiască ȋmpreună imaginea unui brand care să fie un punct de reper ȋn segmentul de beauty&fashion din Cluj, dar şi naţional.

Echipa Vestige a semnat astfel hair & make-up pentru pictoriale ȋn cele mai cunoscute reviste glossy din România – Harper`s Bazaar, ELLE, Viva;

  • a realizat hair & make-up pentru evenimente de referinţă precum Gala UAD, Tiff, Balul Operei Cluj, Feeric Fashion Days, Zilele Clujului, Colours of Cluj;
  • a realizat hair & make-up pentru designeri şi branduri recunoscute precum Irina Schrotter by Lucian Broscăţean – Viena Fashion Week, Alina Botea, Lucian Broscăţean;
  • a realizat hair & make-up pentru campanii publicitare pentru Angelli şi Cherry;
  • a avut colaborări cu evenimente precum Business Days şi TIMAF;
  • a fost partener ȋn evenimentul Burberry Pop-up Store in Cluj;
  • a fost de două ori selecţionat ȋn Salonul de tendinţe al RFTB evenimentul industriei modei din România;
  • a realizat emisiuni tv la Look TV Cluj dar şi rubrica Vestige Life Style din revista online Bulevard.

 Afis_Vestige Premiere Annee-01

 

Noi ne vedem pentru a sarbatori alaturi de ei acest prim an  joi, 18 decembrie 2014 – CLUB NOA – ora 20.00

Vă mai zic că o sa fie un moment special printre momentele de show: Paisi, Agent Provocateur, Six Martini, Tdance, Emese Bako.

Laura Ion va prezenta colecția Press for success

Pornind de la motto-ul ”Everyday is a fashion show and the world is your runway”, creaţiile Laurei Ion sunt dedicate femininităţii şi eleganţei, propunându-şi să scoată ȋn evidenţă, cu fiecare ȋn parte, persoana care le poartă.

De data aceasta, Laura va prezenta o colecţie all black dedicată modă din blogăriţelor de modă din Cluj. PRESS FOR SUCCESS este o dedicaţie din partea Laurei Ion şi a VESTIGE Prêt-à-porter pentru aceste 10 tinere blogăriţe.

Ne vedem joi!Leave a Reply