logo

Despre FlashMe

Flashme n-a pornit de la o idee, ci de la un conglomerat de idei si de motivatii. Cu fiecare om, cu fiecare noua idee s-a mai pus o caramida, proiectul fiind in continua dezvoltare, conturandu-se atat cu ajutorul echipei cat si cu cea a publicului clujean.

Este un site inclinat spre lumea modei, pe care scriem, realizam si publicam sedinte foto cu scop de promovare și o platforma cu ajutorul careia facem si evenimente conexe: schimb de haine, targuri, Chat’elier – workshopuri tematice. Citeste interviul de pe Revista Bulevard

Numele parca i-a fost predestinat inainte de a stii cat de mult se va potrivi de fapt.

Facem photo shooturi pline de poveste, cu multe randuri scrise in spatele lentilei pana la declansarea flashului, pana la rezultatul final care strange impresii traduse in likeuri si shareuri.

Ne ocupam de tot ce e nevoie pentru ca rezultatul final sa fie o serie de fotografii potrivite scopului:

  • portofoliu,
  • promovare,
  • campanie,
  • sau de amorul artei.

Noi gasim modelele si ne mandrim cu faptul ca nu apar intotdeauna adevarate modele, ci descoperim mereu noi talente, the girl next door, potrivita cu conceptul care contureaza rezultatul final.

Ajunge sa pornim de la un gand, ideea care declanseaza totul, ca pe urma pe marginea acesteia sa construim pana la rezultatul final. Conteaza mereu fotograful pentru ca ochiul din spatele lentilei este mereu cel care stabileste unde se duc cautarile noastre.

Lucrand cu mai multi fotografi, de fapt acoperim mai multe stiluri, satisfacem mai multe nevoi.

Pentru ca totul sa fie perfect si exact asa cu trebuie pentru ca rezultatul sa fie intr-adevar final e nevoie de specialisti in imagine, de hair stilisti si make-up artists.

Ingredientul secret e defapt o dualitate, intre pasiune si compatibilitate, mereu facute in echipa

Formam echipa cu viitori designeri, fotografi, modele, redactori, bloggeri si fashioniste din hobby.

Gloria– Founder & Project manager.

pinterest-icon

Am vrut ca acest proiect sa existe pentru a-i rasplati oarecum pe cei ce coloreaza strazile prin aparitia lor si pentru a-i inspira pe cei ce inca nu stiu cum e treaba asta cu hainele. 

Cam asta ziceam la sfarsitul lui 2010 cand am inceput flashme si cand nu stiam ce sa punem la descriere. Mai spuneam si ca: Imi place frumosul si apreciez bunul gust. Iar aceste doua calitati le surprind cel mai usor prin moda, prin hainele pe care oamenii aleg sa si le puna pe ei. Intorc cu placere capul dupa oricine stie sa-si poarte curajos hainele, dupa cei care se stiu juca cu moda, dupa cei care sunt constienti de puterea primei impresii.

IMG_1439

In continuare e adevarat tot ce credeam atunci, insa acum, dupa un boom al blogurilor de moda, si o crestere demna de Harap Alb a industriei modei mi s-a demonstrat ca am inceput cand trebuia si ca dupa aproape 3 ani am crescut si noi impinsi de diverse circumstante. Suntem conectati la marea scena, urmarim tot ce misca in afara, si incercam sa facem si noi, mai mult decat ar crede altii ca se poate face intr-un oras mic ca si Cluj-Napoca. Adaptam stiluri care se pot purta si pe dalele de pietre din Cluj si strangem la un loc tot ce-i mai talentat si mai frumos din acest oras pentru a face sedinte foto si tot felul de proiecte, fie ele evenimente ori alte happeninguri.

Am pus flashul pe unele persoane, care au devenit in timp mai cunoscut, modele, designeri, IT girls, bloggeri, magazine, evenimente. Am publicat munca unor oameni talentati si de cele mai multe ori am oferit acestora si o scena a lor pe care sa poata exersa.

Eu una, am aflat ca fac munca unui booker, sau a unei intregi agenti de PR atunci cand fac lucrurile sa se intample. Indiferent cum ii spune, stiu sa gasesc oamenii potriviti, stiu sa inventez motive pentru a face lucrurile sa se intample, stiu sa spun, sa scriu, sa fac orice sa coordonez agendele multora (am ajuns la o sedinta foto cu 3  fotografi, 6 modele, 2 hairstilisti, makeup artisti, si la o preznetare de moda de 15 modele si un salon intreg), sa car haine si recuzita, sa gasesc locatii, sa finalizez proiecte.

Si toate astea, in timpul meu liber. In rest sunt om de comunicare care se dedica event managementului ca si profesie.

 

Adnana Mocian

IMG_0430f

Ma numesc Adnana, studiez jurnalismul la FSPAC (UBB), si ma ocup de partea de continut a site-ului. Realizez articole bine documentate,

iar pe langa ultimele noutati, incerc sa ofer cate un strop de cultura, de informatie in plus, in domeniul modei, astfel incat cititorii sa ramana cu un plus de cunostinte dupa fiecare articol.

Fotografi:

Vlad Gherman – fotograf best evolution in fashion

Laura Balc – fotograf creativ

Dan Cristian Gocan

Emil Costrut

Andrei Chirvas– Fotograf – Fashion Conceptual

Iringo Demeter – fotograf b&w lover

Mihaela Goia – hairstilist Boudoir Studio Prive

Deea Balgaradean -make-up artist Deea  Make-up

 

Colaboratori

Iulia Romana Pop – blogger

Daria Patrunjel – Kittenhood

Colaboratorul nostru special din cadrul TIFFului

Sorin Pop – Rally Zoom – Fotograf trimis special la TIFF

 Am colaborat cu drag si colaboram de cate ori se iveste ocazia:

Astrid Tirlea – designer vestimentar

Teodora Visinescu – designer vestimentar

Loredana Novotni – designer vestimentar

Carmen Chereches – designer vestimentar

Nadina Zanoaga– Redactor

Emanuel Iuhas – Redactor

Pasionat de moda din adolescenta , Emanuel Iuhas a inceput sa-si aplice si sa-si dezvolte cunostintele de fashion datorita job-ului de decorator de vitrine ulterior facandu-si propriul blog.

Teodora BaciuDesigner.

Absolventa a Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, sectia Design Vestimentar. A participat la prezentari de grup si a realizat tinute pentru evenimente internationale ( printre care si Trend Vision Award) si din tara. In prezent lucreaza ca designer.

Andrei Niculescu

– Street Photography –